dimarts, 5 de juliol del 2011

Febergé: Galetes Sense Gluten

Aquestes són , possiblement, les galetes sense gluten que més han agradat.
Ingredients:
  • 200gr de mantega (al punt de pomada)
  • 150gr de sucre
  • 1 ou
  • 300 gr farina sense gluten. Vaig fer servir la Beiker de Mercadona que com que és panificacle va inflar un xic les galetes. Van quedar bé, molt bones tot i que van perdre un xic la forma
  • Opcional: Xocolata, glassa, melmelada, crema o el que sigui per farcir i/o decorar
Preparació:
Batre la mantega i el sucre fins que siguin suaus. Afegir-hi l'ou i incorpòrar-lo. Afegir-hi la farina i incorporar-la.
Deixar reposar a la nevera 1 hora o més.
Estendre amb l'ajut d'un curró damunt d'una supercie empolsinada amb Maicena. Tallar i coure 10-12 minuts a 180ºC.
Deixar refredar i guarnir i/o farcir al gust. Avui filigranes de glassa súper senzilles a lo Febergé.
Aquesta recepta de galetes sense gluten és la que vaig fer servir per fer les Galetes de Graduació aptes per a celíacs.

3 comentaris:

  1. Mima, quina preciositat de galetes! I a més, aptes per a celíacs!! Ets una artistassa!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Muy bonitas i genial que sean aptas para los que somos celiacos! gracias
    Patricia

    ResponElimina
  3. Mercè, ho passo pipa fent galetes :O) i és clar cada vegada surten més mones i més bones.

    Gracias por la visita Patricia

    ResponElimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí