Aquestes són , possiblement, les galetes sense gluten que més han agradat.
Ingredients:
Ingredients:
- 200gr de mantega (al punt de pomada)
- 150gr de sucre
- 1 ou
- 300 gr farina sense gluten. Vaig fer servir la Beiker de Mercadona que com que és panificacle va inflar un xic les galetes. Van quedar bé, molt bones tot i que van perdre un xic la forma
- Opcional: Xocolata, glassa, melmelada, crema o el que sigui per farcir i/o decorar
Batre la mantega i el sucre fins que siguin suaus. Afegir-hi l'ou i incorpòrar-lo. Afegir-hi la farina i incorporar-la.
Deixar reposar a la nevera 1 hora o més.
Estendre amb l'ajut d'un curró damunt d'una supercie empolsinada amb Maicena. Tallar i coure 10-12 minuts a 180ºC.
Deixar refredar i guarnir i/o farcir al gust. Avui filigranes de glassa súper senzilles a lo Febergé.
Aquesta recepta de galetes sense gluten és la que vaig fer servir per fer les Galetes de Graduació aptes per a celíacs.
Mima, quina preciositat de galetes! I a més, aptes per a celíacs!! Ets una artistassa!
ResponEliminaPetons!
Muy bonitas i genial que sean aptas para los que somos celiacos! gracias
ResponEliminaPatricia
Mercè, ho passo pipa fent galetes :O) i és clar cada vegada surten més mones i més bones.
ResponEliminaGracias por la visita Patricia