dissabte, 31 de març del 2012

Avui: Ace of Cakes

Ohooops quasi s'em passa de comentar que avui dissabte dia 31 de març el canal Divinity (del grup Mediaset)  comença a emetre el reality Ace of Cakes amb el títol de Dulces e Increibles !!!
És un reality on el Duff Goldman i el seu equip fan mega pastissos espectaculars en temps rècord. Pel que he vist te moooolt de reality, en plan preparar pastissos de fondant espectaculars per a empresses, organitzacions o particulars. Com que sóc a casa hi faré un cop d'ull segur-segur :O)
Dulces e increibles
Dissabtes al migdia a Divinity
Estrena el 31 de març a les 13:55h

dimecres, 28 de març del 2012

Coses

Ohooops m'entre investigo que passa que no puc pujar més fotos..... deixo aquesta banderola feta amb teles de Zara Home.

Mona, oi? Des que faig pachwork que penso en fer-ne una. Però tinc taaaaaants projectes pendents. Jiji hauria de ser vampir per poder fer tot allò que voldria.
Els delantals que tenen per a nenes són moníssims. Perfectes per fer un detall (9.90€)

Molts productes inspirats en la primavera com aquesta safata perfecte per uns petit fours acompanyats d'un bon te.
o aquest got que imagino ple se duc de taronja fresquet al costat d'un plat amb pancakes, xarup i gerds frescos a una terrasseta. 

D'altra banda de CASA m'agrada molt aquesta plata amb maduixes pintades a mà
i aquesta taça que és perfecte per omplir, per exemple, amb ous de pasqua, embolicar posar llaç i pollito i regalar a les senyus...
Per cert que ara també tenen mànigues pastisseres d'un sol ús a molt bon preu (tot i que no se quina qualitat tenen perque no les he probat)  La botiga continua ampliant la seva oferta en motllos, càpsules per a cupcakes... Apa, bon dia

dimarts, 27 de març del 2012

Absolutament Genial !

M'encanten aquets pastissos inspirats en les cotilles de la Maya Hansen que alhora estàn inspirades en el món dels pastissos. Cakes Haute Couture va fer un treball de somni en "reproduir" les cotilles en forma de pastís. 
Fotografia cortesia de Cakes Haute Couture
La cotilla Calippo Corsert va ser la primera peça de la col·lecció de cotilles inspirades en el dolç. Magnífica combinació de verd llima, rosa, blanc i negre. Absolutament genial reproducció comestrible.
Fotografia cortesia de Cakes Haute Couture
Moníssim també aquest (pastís) en blau inspirat en el Cherry Blue Corset.
Realment tinc seriosos dubtes: no sé si m'estimo més la cotilla o el pastís.

divendres, 23 de març del 2012

Pollets: preparant-nos per Pasqua

A poc més de dues setmanes per a Pasqua ja tinc els primers pollets de la temporada !
Els comparteixo perque m'han semblat una troballa. Bona relació qualitat preu. Jeje El paquet amb 3 pollets de mida completeta: 1€
El niu amb gallina, pollets i :1€
Les tres Maries pollets: 1 €
La familia pollet intelectual i bebe a coll de la mama: 1€
I finalment el pack de quatre pollets sortint de l'ou: 2€.
Tots als centres de jardineria Jardiland.

diumenge, 18 de març del 2012

Una delícia de Xocolata i Trufa

Per fi em reconecto a la meva vida ciber!!! Ha estat l'aniversari de la Júlia. Felicitats Preciosa !!! I diumenge passat vàrem fer pastís de xocolata i trufa. Nyam nyam quin encert més deliciós...

Encara que no ho sembli el pastís em va caure PataPLOF! de la tartera. Ho vaig arreglar com vaig poder.  Això si , snif snif, la tartera (de vidre) és va trencar i m'agradava moooolt.
Moraleja: sempre, semple enganxeu la blonda (sobretot si és de plàstic) al porta pastissos !!! 
Apa, anem per feina, el pastís de xocolata recobert de deliciosa trufa ens ha encantat i no  ha estat gens pesat! Jo he fet el següent pastís de xocolata, però si us voleu estalviar la feina podeu fer-ne un de capsa com ara el pastís de Xocolata de la Mary Lee, el de la Betty Crocker o bé el Duncan Hines.
Ingredients i preparació del pastís:
  • 200 gr de xocolata en rajola (per exemple Nestle Postres)
  • 200 gr de sucre
  • 110 gr mantega
  • 110 gr farina
  • 4 ous (separar rovells de clares)
  •  cullerades aigua
  • 2 culleradetes llevat
En un cassó al bany maria fondre la xocolata amb les cullerades d'aigua i reservar.
En un bol barrejar el sucre + la mantega + els 4 rovells d'ou.
Afegir-hi la xocolata fosa.
Afegir-hi la farina + el llevat.
Montar les clares a punt de neu i afegir-les suaument. Barrejant amb moviments envolvents.

Coure uns 30 minuts a 160ºC
P.S: Com qualsevol pastís de xocolata està molt bó per exemple amb una cobertura de 200 gr xocolata fosa + 40 gr mantega. 

Preparació (EL DIA ABANS !!!) de la trufa (thermomix)
  • 500 nata per a muntar (Asturiana 35,1m.g)
  • 75 gr de sucre
  • 200 gr xocolata Nestle Postres
Posar al got la nata +  el sucre i programar 90º, 6 minuts a velocitat 2.
Afegir la xocolata trocejada i programar 30 segons a velocitat 3.
Posar en un bol, tapar i reservar fins l'endemà (mínim 12h)
L'endemà posar la papallona a la thermomix i batre a velocitat 3 fins que sigui montada (uns 3 minuts)

Decoració:
Vaig veure aquesta tècnica a la Glory de Glorious Treats i em va encantar !!! És un daquells blogs fabulosos que paga la pena mirar :O La tècnica que realment és molt fàcil. Vegeu aquí i també aquí.
Recobrir el pastís amb una capa fina de la trufa i deixar a la nevera (10 minuts) mentre preparem la màniga.
Omplir la màniga pastissera de trufa i tallar a uns 2 centímetres de la punta. Treure el pastís de la nevera i fer boletes/botons un damunt de l'altre al lateral del pastís... 
...amb l'ajuda d'una espàtula petita (o un ganibet de mantega) arrossegar la meitat de cada botó cap el costat.
Repetir la mateixa tècnica un cop i un altre fins haver encerclat tot el pastís. Buscar-se la vida amb la darrera tanda :O) El millor possiblement fer i deixar les boletes tal qual per no espatllar les primeres.
Jo també he fet la part de d'alt. Començant pel marge exterior de manera concentrica cap a l'interior. Aqui ja m'havia caigut :O(  no està tan bonic com havia  quedat. Peròòòò VOILÀ: fer-ho ha estat senzill i el resultat queda molt bé. 
Un èxit de sobors de casa que ens agraden amb una presentació un xic més acurada a l'estil americà.

Finalment per donar una mica d'alegria a la trufa hi hem posat unes flors de fondant. Nomès que tingueu un xic de gràcia queden molt bòniques.
Jo he fet la rosa i la Júlia les camèlies :O) 
Cal fer un con amb la base arrodonida (que serà el centre de la flos) i boletes que aixafarem amb els dits o amb un curró per a fer els pètals. És qüestió d'anar-hi posant el pètals amb cura i sobreposadament.
És mooolt fàcil (jiji proveu-ho amb plastilina que tingueu per casa, si teniu fills) Flors perfectes per guarnir un cupcake o un pastís de cara al proper Sant Jordi.
Fins aviat.