dimarts, 9 d’abril de 2013

Breakfast Waffles

Aquest dissabte vàreig cedir als precs del Gerard i li vaig comprar uns motllos per a waffles. I és clar, a la Juls li ha faltat temps per estrenar-los !!!
Ha estat genial tornar rebentada de "dormir" 9 hores a la butaca d'un hospital, quedar-me tant fregida al sofà que no he sentit ni marxar la Xènia, que era a casa amb els nens, per despertar-me un parell d'hores (potser tres) més tard amb l'olor de waffles acabats de fer i el soroll de la màquina de fer suc de taronja.
Aissss... com m'estimo els meus nens !!!
Cuits al forn... han quedat bé tot i que tinc ganes de provar-los fets amb una planxa d'aquelles.
Ingredients per a 8 Waffles:
  • 3 Ous
  • 400 ml de llet
  • 240 g de farina
  • 2 cullaradetes de llevat en pols
  • 1/2 cullaradeta de sal
  • 110 g de mantega
  • 3 cullarades i 1/2 de sucre
Preparació waffles:
Fondre la mantega, i barrejar-la amb unes varetes manuals, amb els ous i la llet.
A banda barrejar la farina, la sal, el sucre i el llevat, aleshores afegir aquesta mescla a l'anterior i barrejar fins a obtenir una massa homogènia.
Engreixar els motlles amb mantega i repartir la massa entre els vuit motlles fins que cobreixin del tot els pics.
Coure a la placa de forn durant 10 min. al forn precalentat a 220ºC. 
Passat aquest temps donar la volta als motlles, i enfornar 5 minuts més per daurar-los un xic.
Bona pinta, acabats de fer
Calentons i llestos per menjar..
El Gerard els hi ha posat Nutella (of course) jo, que he fet de golafreta, n'he pres un amb Nutella + Nata + Maduixots...
...i un altre amb xarop de blat de moro (corn syrup) i plàtan.
Ejem... la Carla els ha tastat tots :O) i el nene content, que és un enamorat dels gofres.

2 comentaris:

  1. Mima, em passaria (passaré) HORES mirant el tu bloc! Tot el que fas té una pinta increïble! I faré galetes glacejades seguint la teva recepta...
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jijiji que mona Marta :O)
      Ets un sol. Merci

      Elimina

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí