dimecres, 17 d’abril de 2013

Pa de Pessic amb iogurt o Bescuit de iogurt Bàsic

Aquesta és una variació de la coca de iogurt bàsica que ens ha ensenyat l'Eloi i que dona molt i molt bon resultat. Requetenyam 
Ingredients que ens calen:
  • 6 ous (clares i rovells per separat)
  • 1 got de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 1 mida iogurt oli
  • 1 sobre llevat Royal
  • 1 got de farina
  • 1 got de Maicena

Preparació:
Separem els rovells de les clares 
Batem els rovells amb el sucre fins que 
Afegim el sucre als rovells i ... batem fins que blanquejin
Afegim el iogurt i l'incorporem
Afegim l'oli i l'incorporem
En un bol a part preparem els sòlids...
... les farines i el llevat
Aleshores les afegim, podem tamissar-les, però no és necessari...
Remenem ...
I un cop la mescla de farina s'hagi incorporat completament hi afegim les clares muntades a punt de neu.
Les incorporem amb suavitat
I finalment posem la massa a un motllo previament engreixat.
Coure els primers 30 minuts a 180ºC amb l'escalfor de baix del forn. I aleshores 15 minuts més amb l'escalfor a d'alt i a baix. Abans de treure punxar al centre per assegurar-nos que és ben cuit.
Et voila !!!
Mima 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els teus comentaris i/o suggeriments són més que benvinguts.
Gràcies per passar per aquí