dijous, 4 de juliol del 2013

Cupcakes amb llaços

Ha estat l'aniversari de la meva cosina Esther, que ja ha fet 12 anys, i per la festa li he preparat uns cupcakes de xoco amb xips a dins. Ummmmm... no n'ha quedat ni un!! :0)

Aquests són els meus cupcakes preferits: m'encanten els cupcakes de xololata!!! Amb frosting de xoco i llaçets de fondant, el resultat, insuperable.

A l'hora de transportar-los de casa a casa dels tiets, va ser una mica problemàtic, perquè la mama és una kamikaze conduint i relliscaven de la safata. Jijii per sort, tots van sobreviure..... bé, quasi.
Per fer aquests llaços, s'ha de tallar una tira llarga i fina de fondant, i s'ha de doblegar del centre fent uns petits plecs, de manera que quedin les dues orelles i les dues tires. Desprès se li dona la bolta amb molt de compte, i encaixant una tira més petita al centre, se li fa el centre del llaç.

Vaig posar-los en un porta cupcakes sense  estrenar que haviem comprat (ves a saber quant) i es clar, com ja us imaginareu ni recordavem que teniem ;0)

Perquè quedes més primaveral, el vaig decorar amb una rosa i uns llaços que vaig trobar per casa a la secció de manualitats.

Els trossets de xoco per dins, li donaven un gust insuperable, i quan l'obries li donava un toc molt mono.
Per preparar-los, he utilitzat la recepta de magdalenes de xocolata del Xavier Barriga que vaig fer per l'aniversari del tiet Ari. A aquests els hi he afegit xips/perletes de xocolata, uns 100-150 g. La recepta la podeu veure aquí, i per decorar-los he utilitzat un frosting de xocolata, boletes de color blau i blanc, i uns llaçets de fondant.

Eran taaaaaant bons... Uhmm se'm fa la boca aigua nomès de pensar-hi. Us agradaràn, sobre tot als més petits de la casa, que estaràn encantats de menjar tanta xocolata!! Jijii

Júlia :0)