dimarts, 10 de setembre del 2013

Tasts de Tardor

Poquet, poquet, ja queda poquet per que la tardor sigui aquí! Yupi, yupi yep :O) M'encanten els seus colors.
Estic contenta perque estic començant a planificar el que serà la meva primera paradeta de fira. Yep! I és... súper xulo, divertit, emocionant, diferent, una aventura!!! (... ejem ... també un misteri esfereidor, és clar, però això ben poquet)
La Fira del LLaminer d'enguany ha convidat alguns bloguers llaminers particulars i... la Juls i jo hi anem :O) Així que ara planifiquem i desprès jugarem a cuinetes :O)


Mima

divendres, 6 de setembre del 2013

Pastís de Plàtan i Maduixa

A la primavera, vàrem prepara aquest deliciós pastís de nata i maduixes!! Any rera any el preparem, i està tan bó, que mai no en queda ni un tros!!!
L'ingredient secret? el que dona un toc extra, deliciós: les rodanxes de plàtan entre capa i capa de bescuit!! nyam nyam...
Per al bescuit hem utilitzat aquesta recepta de pa de pessic amb iogurt (amb pas a pas i moooolt fàcil de fer)
Pel farcit hem utilitzat almíbar (per humitejar el bescuit i que no quedi sec) una bona melmelada de maduixa,  plàtan madur (no passat) a rodanxes ben primes,  maduixes trocejades i per últim nata muntada amb sucre glass tamissat al gust!! uuummmmmhhhhh... Quina gana em fa venir!!!
Aquest cop hi hem posat una capa de nata que li dona el súper toc extra...
Un truquillo: ... a  l'hora de seccionar el pastís posem escuradents a cada secció, de manera que ens queda una guía que caldrà aliniar verticalment quant tornem a montar les capes :0)


Tatatachan tachan!! Una pasada de pastís!! Nomès queda decorar amb natamaduixes !!! nyami nyami...

Llest per menjar.

Val a dir que aquest tipus de passtís sempre té un èxit espectacular.
Gaudiu-lo amb els vostres !!!

Juls

dijous, 5 de setembre del 2013

Pastís Avió

Aquest post va amb mooooolt de retard... Ooops. I és que la mami i jo sóm un xic despistades.
Va ser l'aniversari de la Carla, i com la seva classe era la dels Avions, ens va demanar que li fèssim un pastís en forma d'avió per portar a l'escola.
La Carla i jo vàrem preparar el pastís.A l'hora de decorar-lo, però, era tard i estavem taaaaant cansades, que vam abandonar la mare i vàrem anar a dormir...
Si més no... per decorar-lo no va tenir ningú tafanejant i opinant pel voltant. jijiji:0)
Amb fondant li va quedar moníssim !!! 
Estava satisfeta del resultat... i no m'extranya: "Xapó mami! quina pinta!" (sobretot perque ella va fent... improvitzant... sobre la marxa...) 
Per la massa, vam utilitzar la recepta de pa de pessic amb iogurt i també la de pastís de xocolata 
El procés del montatge:
- tallar les peces
- posar almíbar
- farcir i posar capa de ganache (que fa de pegamento) 
El resultat: la Carla contenta i els companys de classe bocabadats ! Va tornar molt contenta perquè a tothom li va encantar, sobre tot a la seva mestra!! I ja es això del que es tracta, no?
Cuinar és divertit  :0)

Juls